Image of Martha Issová

Martha Issová

Sorry, couldn't find any biography for Martha Issová. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Mar 22, 1981 In Prague, Czechoslovakia (now Czech Republic)
Movie/TV Credits:
22
First Appeared:
In the movie Waterloo po česku 2002-09-12
Latest Project:
Movie Zátopek 2021-08-12
Known For
Poster of Zkáza Dejvického divadla
Poster of Dobrá čtvrť

Martha Issová Movies Filmography

Movie
Zátopek
Dana Zátopková 2021-08-12
Movie
Resistance
Flora 2020-03-27
Series
Zkáza Dejvického divadla
Martha Issová 2019-03-04
Series
Dukla 61
Marie Šlachtová 2018-05-27
Movie
The Zookeeper's Wife
Regina Kenigswein 2017-03-31
Series
Tvoje tvář má známý hlas
Herself 2016-03-26
Movie
The Seven Ravens
Bohdanka 2015-05-28
Series
Fourth Star
Pavlínka 2014-01-06
Movie
The Hussites
Anna 2013-11-06
Series
Bílá paní na hlídání
Narrator (voice) 2013-10-10
Movie
Čtyřlístek ve službách krále
pošťačka (voice) 2013-02-28
Movie
In the Shadow
květinářka 2012-09-13
Movie
Líbáš jako ďábel
Bela 2012-05-17
Movie
Černá díra
Unknown 2011-09-21
Movie
Kouzelná tetička Valentýna
Unknown 2010-12-24
Movie
Mamas & Papas
Unknown 2010-04-15
Movie
Operace Dunaj
Petra 2009-07-21
Movie
Děti noci
Unknown 2008-09-25
Movie
Kukačky
Unknown 2008-02-03
Movie
Little Girl Blue
Cecílie 2007-05-17
Series
Dobrá čtvrť
Katka Erhartová 2005-09-19
Movie
Waterloo po česku
Unknown 2002-09-12